Jacqueline Rosenberg heeft sinds 1987 onder de paraplu van Studio Rosenberg portretfotografie als passie, waarvan 16 grote doeken zijn getoond tijdens een expositie in New York in 2008. In 2017 staat een portret expo op de agenda waarin de huid centraal staat. 
 
Visagie

Een professionele make-up doet zoveel meer voor je. Wat zou het fantastisch zijn als jij jezelf nu zou kunnen zien. Hoe je eruit zou kunnen zien. 

Het gaat om de technieken, camoufleren, accentueren en shapen. Haistyling hoort ook bij het vak maar dit mag je natuurlijk ook zelf al gedaan hebben. Je betaalt voor de tijd. In principe is 30 minuten lang genoeg voor een ervaren professionele makeup artist. Je kunt deze bijzondere salonbehandeling los boeken voor een feest, sollicitatiegesprek, trouwerij of belangrijke date maar meestal wordt deze geboekt in combinatie met de zeer exclusieve portret fotohoot. Je wordt dan op je allermooist gefotografeerd. 

 

 

Een digitaal Portret Foto Shoot incl styling 125 euro max 1 uur. Professioneel fotopapier op groot formaat, prijs op aanvraag. Make-up 30 min 62,50 1,5 uur visagie en shoot 175 euro

Photo Portrait Shoot max 1 hour digital incl styling 125 hour. Excl. enlargement, price on reguest

 CONTACT   Lees het Persbericht in New York