COMPANIES  TALENT PHOTOGRAPHY  CONTACT

Book the Dutch Makeup artist or Become a MakeUp Artist

Stap in de droom van een fotomodel

Een professionele make-up doet zoveel meer voor je. Wat zou het fantastisch zijn als jij jezelf nu zou kunnen zien. Hoe je eruit zou kunnen zien. Dat iedereen zich omdraait en denkt, wie is zij? Wow! En dat betekent niet per definitie een zware make-up.

Nee het gaat om de technieken, camoufleren, accentueren en shapen. Haistyling hoort ook bij het vak maar dit mag je natuurlijk ook zelf al gedaan hebben. Je betaalt voor de tijd. In principe is 30 minuten lang genoeg voor een ervaren professionele makeup artist. Je kunt deze bijzondere salonbehandeling los boeken voor een feest, sollicitatiegesprek, trouwerij of belangrijke date maar meestal wordt deze geboekt in combinatie met de zeer exclusieve portret fotohoot. Je wordt dan op je allermooist gefotografeerd. Rosenberg heeft al een succesvolle carriere achter de rug als portretfotograaf. Dit betreft zowel de kunstwereld (New York) maar ook staat Rosenberg bekend om "gewone" meisjes

en vrouwen om te toveren tot echte fotomodellen. Dit deed zij al in de jaren '90. Voor haar studio stonden letterlijk lange wachtrijen van meisjes die zo graag in deze droom stapten. Het leuke was en is dat een groot gedeelte er ook in slaagde zich met deze bijzondere foto's in te schrijven bij modellenbureaus. Wil jij ook in deze droom stappen?

30 minuten visagie 125 euro

60 minuten digitale shoot 225 euro